main logo
715

Gadgetul care vă permite să vorbiți la telefon în public, fără a fi auziți

Trei top-manageri ai producătorului ucrainean de ketcup și maioneză Chumak, Roman Sakun, Andrei Shevchenko și Konstantin Liauchuk, au creat un dispozitiv pentru smartphone, care vă permite să aveți discuții private în spațiul public.

Cum puteți să vorbiți la telefon în public, fără a fi auzițiCum puteți să vorbiți la telefon în public, fără a fi auziți. Foto: rbk.ru

Gadgetul Hushme e ca o mască asemănătoare cu cea a personajului Bain din benzile desenate cu Batman și permite utilizatorului să fie acoperit de un câmp izolat fonic, atunci când vorbește la telefon, scrie realitatea.md.

Setul constă într-o cască din plastic, care se pune la nivelul gurii cu ajutorul unor elemente magnetice de fixare în partea din față și o curea elastică în spate. Acesta are încorporat un microfon, iar materialele din care este realizat dispozitivul reduc volumul discursului utilizatorului și îl prefac în sunete neinteligibile pentru alții.

Pe lângă smartphone, masca poate fi conectată la un telefon fix și la orice dispozitiv care are o mufă audio de 3,5 mm. Bateria durează până la 10 ore de utilizare. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării