main logo
574

Facebook Messenger a căzut. Ce se întâmplă cu mesajele utilizatorilor

Prima care a căzut a fost rețeaua de socializare Facebook, iar acum este rândul lui Messenger. Utilizatorii nu se mai pot autentifica și mesajele acestora sunt șterse.

Facebook Messenger a căzut. Ce se întâmplă cu mesajele utilizatorilor

O altă aplicație Facebook a căzut la doar câteva ore după ce principala rețea socială a companiei a devenit indisponibilă pentru utilizatorii de Android. Ultima victimă este Messenger, platforma de mesagerie Facebook, care găzduiește 1,3 miliarde de utilizatori – și se pare că accidentul șterge istoria conversațiilor unor utilizatori, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Down Detector, un site care urmărește întreruperile globale, arată peste 122 de rapoarte despre probleme cu Facebook Messenger în ultimele ore. Se pare că serviciul a avut probleme de la ora 7:45, ora Regatului Unit.

Punctele focale majore sunt în Marea Britanie și Europa, potrivit Detectorului Down.

„Nu pot vedea nici unul din chat-urile mele și aplicația continuă să afișeze că ceva nu a mers bine”, se spune într-un comentariu de la un utilizator.
„Messenger nu răspundea așa că l-am dezinstalat apoi reinstalat și acum nu mă lasă nici măcar să mă loghez. Continuă să se încarce apoi spune că se deloghează și că ar trebui să verific conexiunea mea”, scrie o altă persoană.

Magazinul Google Play arată că Messenger a primit o nouă actualizare pe 11 iulie, în același timp și Facebook a primit unul.

Funcțiile noi includ posibilitatea de a vedea istoricul apelurilor și apelurile pierdute în același loc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării