main logo
628

Detaliul crucial de pe iPhone Xs pe care nu l-ai observat până acum

iPhone Xs, alături de fratele mai mare, modelul Xs Max, dar și de Xr, au văzut lumina zilei recent, iar un detaliu s-ar putea să îți fi scăpat.

Detaliul crucial de pe iPhone Xs pe care nu l-ai observat până acumDetaliul crucial de pe iPhone Xs pe care nu l-ai observat până acum

Anul trecut pe vremea asta, Apple venea cu un iPhone extrem de diferit față de celelalte modele. S-a remarcat imediat printr-un lucru: nu prin camera foto și nici prin procesor, ci prin ecranul cu notch, sau cu crestătură. Nu prea pare să fie cale de mijloc în privința acestui aspect, fie îți place, fie nu, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro

Samsung și-a permis să facă mișto de Apple în reclame vizavi de propriile telefoane; alți producători n-au putut face asta pentru că au preluat ecranul crestat, ca telefoanele lor să fie niște copii mai scumpe sau mai ieftine după iPhone X.

Acum, au apărut și noile Xs, Xs Max și Xr. Telefoane cu ecran crestat, așa cum a oferit Apple deja o dată. S-ar putea, însă, ca nici celor de la Apple să nu le placă foarte tare ceea ce au ”preluat” de la Sharp și de la Essential Phone.

Evan Blass a postat un mesaj pe Twitter în care, spre deosebire de alte dăți, nu oferă informații despre vreun telefon misterios care urmează să apară pe piață. Acesta face o trimitere semi-discretă cu privire la modul în care Apple a decis să își prezinte noile telefoane.

Astfel, dacă te uiți în imaginea de mai sus, vei vedea două noi iPhone-uri, alături de noul wallpaper creat pentru generația curentă. Ce are special wallpaper-ul este că, în partea de sus, acolo unde există crestătura, acesta este negru, astfel că elimină ideea unui notch pe ecran. Ai iluzia unui ecran desfășurat pe întreaga suprafață a telefonului, chiar dacă atunci când folosești smartphone-ul te lovești de realitate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării