main logo
766

Cum își petrec timpul cei 4 astronauți amatori aflați în capsula Space X

Cei patru astronauţi amatori aflaţi în spaţiu, în capsula Space X, se distrează de minune. S-au filmat în timp ce analizează curbura Pământului şi s-au lăudat cu viteza incredibilă cu care zboară.

Cum își petrec timpul cei 4 astronauți amatori aflați în capsula Space X

În plus, un membru al echipajului a ţinut să-şi demonstreze abilitățile de a cânta la un instrument muzical, la gravitaţie zero, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Întreaga călătorie până aici sus a fost de numai 12 minute, așa că, până să ne dăm seama de ce se întâmplă am început să plutim, moment în care ne-am întrebat ce facem în continuare, pentru că totul s-a întâmplat foarte repede”, a mărturisit un membru al echipajului.

„Salutare tuturor! Priviţi cum arată Pământul văzut de aici! Capsula cu care zburăm are aceste ferestre imense, sunt cele mai mari ferestre care au fost existat vreodată în spaţiu şi prin ele putem vedea întregul perimetru al Pământului, care este foarte frumos”, a spus un alt membru.

„În acest moment ne aflăm la 580 de kilometri deasupra Pământului şi parcurgem aproximativ 7,6 kilometri pe secundă. Vedem lumea la fiecare 90 de minute, atât de repede călătorim în jurul ei. Este cu adevărat incredibil”, a mai declarat un membru al echipajului.

Misiunea lor în spaţiu urmează să se încheie în sâmbătă noaptea.

Capsula în care se află este programată să amerizeze în Oceanul Atlantic, în largul coastelor Floridei. Va fi interceptată de o navă de recuperare a companiei SpaceX, iar echipajul va fi transportat în siguranță pe uscat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării