596
0
Cum arată cel mai scump telefon al anului, Samsung Galaxy Fold
596
0

Cel mai așteptat telefon al anului este Samsung Galaxy Fold, adică telefonul flexibil.

Ecranul acestui model arată foarte bine, iar pixelii nu pot fi văzuți cu ochiul liber. Când îl veți folosi pe post de telefon veți observa că tastatură este relativ mică, dar care va putea fi folosită foarte ușor, pentru că ”heatmap”-ul este foarte bine configurat, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Iar atunci când, de exemplu, tastați pe browser în modul telefon ”ilikeit.tech”, iar pagina se deschide, dacă veți desface telefonul în modul tabletă veți avea surpriza ca pagina de browser să apară pe tot telefonul, ca pe o mini tabletă de 7,3 inch.

Pe spate, Samsung Galaxy Fold are 3 camere foto (la fel ca la Samsung Galaxy S10), iar procesorul este unul puternic, Snapdragon 855, 12 GB memorie RAM, iar stocarea este de 512 GB.

Cu toate acestea, nu are slot SD pentru stocare suplimentară, însă probabil nu veți avea nevoie atât de mult.

Samsung Galaxy Fold este ușor de folosit, iar în mână poate fi ținut foarte bine. De asemenea, se aude foarte bine, datorită sunetului de tip Dolby Atmos.

Partea cea mai spectaculoasă este legată de procesul de multitasking, pentru că reușește să împartăă foarte bine aplicațiile pe care dorești să le folosești simultan și în același timp știe cum să economisească energia, oprindu-le în background pe cele neutilizate.

Samsung Galaxy Fold costă aproximativ 2.000 de euro.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter