422
0
Cum am putea călători virtual în timp real peste tot în lume
422
0

Agenţia naţională de turism din Feroe a lansat o aplicaţie unică în lume, prin care utilizatorii pot explora virtual insulele cu ajutorul unui localnic. Mai mult, ei pot controla mişcările ghidului în timp real.

Iar pentru a recrea experienţa unei vizite aici, agenţia naţională de turism a creat o aplicaţie unică în lume, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Prin intermediul unui mobil, tabletă sau computer, utilizatorii pot explora munții spectaculoşi din Feroe, pot vedea cascadele celebre în toată lumea sau casele tradiţionale acoperite cu iarbă. 

Şi oamenii pot face toate astea în timp real, interacţionând cu un ghid local.

Acesta este echipat cu o cameră video, care le permite utilizatorilor să vadă live peisajul feroez. Mai mult, ei pot să controleze mişcările ghidului folosind un joystick. 

La fel ca un joc pe calculator, utilizatorul îi poate spune localnicului pe unde să meargă, să alerge sau chiar să sară. 

Călătoria fiecărei zile începe într-un loc diferit, oferind vizitatorilor o experienţă nouă de fiecare dată. Sunt valabile mai multe forme de explorare, cu vaporul, cu hidroavionul, cu calul sau pe jos.

Fiecare călătorie durează cel puțin o oră, iar fiecare utilizator îl poate controla pe ghid timp de un minut.

Următorul tur virtual va avea loc miercuri, 29 aprilie, şi poate fi accesat aici.

Sperăm că vizitarea insulelor noastre prin ochii și corpul unui localnic vă poate aduce bucurie și inspirație în aceste vremuri provocatoare.

Totodată, sperăm să vă întâmpinăm în persoană atunci când veți putea călători din nou Guðrið Højgaard, directoarea Agenţiei Visit Faroe Islands Insulele Feroe se află în partea nordică a Oceanului Atlantic şi reprezintă o regiune autonomă a Danemarcei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter