main logo
528

Chinezii de la Huawei recurg la vechile obiceiuri. Ce tehnologie copiază

Chinezii nu se lasă intimidați de americani și merg mai departe cu producția de telefoane.

Chinezii de la Huawei recurg la vechile obiceiuri. Ce tehnologie copiazăFoto: captură video

Huawei Mate 30 Pro încă nu a fost lansat, dar primele imagini neoficiale cu telefonul ne arată ambiția producătorului chinez de a aduce o tehnologie pe telefoane, pe care nici Samsung nu o are, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Ultimele imagini sugerează că Mate 30 Pro va beneficia de o tehnologie unică în ecosistemul Android. Se pare că Huawei pregătește ceva special pentru Mate 30 Pro. 

Din ce putem vedea, fața viitorului telefon va avea margini curbate. Ecranul va fi decupat, în partea de sus, în același mod ca și iPhone Xs, ceea ce ne face să credem că Huawei pregătește propriul sistem de Face ID.

Nu există multe diferențe între iPhone și telefoanele Android, însă doar iPhone-ul are un sistem de deblocare facială sofisticat și cu o securitate sporită.

Foarte multe smartphone-uri Android au sisteme de deblocare/autentificare facială, dar nu sunt sofisticate, iar unele sisteme pot fi păcălite chiar și cu o fotografie.

Nu este pentru prima dată când Huawei ar realiza un telefon cu un asemenea decupaj al ecranului. Vechiul Huawei Mate 20 avea un ecran crestat la fel, dar sistemul de autentificare facială nu este la fel ca cel de pe iPhone.

Asta s-ar putea schimba cu Mate 30 Pro deoarece producătorul chinez pare să includă mai multe componente în acea zonă, care să permită autentificarea facială ca pe iPhone.

În altă ordine de idei, Huawei Mate 30 Pro ar avea un ecran de 6,71 inci, senzor de amprentă sub dispay, procesorul Kirin 985, conectivitate 5G și încărcare foarte rapidă la 55 de wați pe fir.

iPhone X a venit în 2017 cu tehnologia de scanare a feței, care s-a dovedit cea mai bună de până acum. Huawei a încercat ceva similar, dar n-a prins la fel de bine. Rămâne de văzut cum le iese acum. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării