main logo
693

Cel mai tare telefon de anul acesta ar putea veni de la Google

Google nu mai este doar producător de software, ci și de hardware. Compania americană lansează laptopuri, dar și telefoane. Cel mai recent telefon lansat a fost Google Pixel 3a, iar următorul va fi Google Pixel 4.

Cel mai tare telefon de anul acesta ar putea veni de la GoogleFoto: twitter.com

Industria producătorilor de smartphone-uri este una în care un secret nu rămâne prea mult timp un secret. Este deja ceva obișnuit să vezi fotografii cu un smartphone, chiar înainte de a se fi lansat, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Mai multe informații au fost "scăpate" pe internet la începutul lunii iunie, iar Google a decis să-și promoveze viitorul produs pintr-o imagine oficială, publicată pe contul de Twitter. În imagine puteai vedea asamblul foto-video, iar descrierea a fost „Așteaptă să vezi ce poate face!".

Pixel 4 va fi primul telefon al gigantului american care va avea două camere foto pe spate. Primele informații sunt că telefonul va avea un senzor wide și unul zoom. Ar fi un ansamblu similar celui folosit de Apple în ultimii ani.

În partea din față, compania renunță la ecranul decupat de pe Pixel 3, în favoarea unui design clasic cu o margine neagră mai mare. În partea din față vor fi tot două camere foto, însoțite de mai mulți senzori, ceea ce sugerează faptul că Google vrea să implementeze propriul sistem de autentificare facială precum cel regăsit pe iPhone.

În partea de sus a telefonului ar putea fi ascuns și un senzor de detectare a gesturilor. Astfel, ai putea folosi telefonul fără să-l atingi. Probabil va fi ceva similar cu ceea ce am văzut pe LG G8.

Este de așteptat ca telefonul Google Pixel 4 să aibă un Snapdragon 855, 6 sau 8 GB memorie RAM, un spațiu de stocare între 128 și 512 GB, însă fără mufă de căști și fără suport pentru un card de memorie microSD. 

Smartphone-ul Google Pixel 4 ar trebui anunțat prin luna octombrie a acestui an, iar varianta Pixel 4 XL ar putea costa peste 1.000 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării