main logo
446

Cel mai subţire smartphone din lume are mărimea unei cărţi de vizită

Numai bun de ţinut în portofel ca telefon de rezervă, noul smartphone produs în Japonia cântăreşte doar 47 de grame şi este cel mai subţire din lume.

Cel mai subţire smartphone din lume are mărimea unei cărţi de vizită

Având în vedere constrângerile impuse de carcasa în care încăput doar un acumulator de 380 mAh, faptul că ne alegem cu un ecran E-ink de tip monocrom este perfect scuzabil. Până la urmă, avem de-a face cu un gadget de folosit în situaţii de urgenţă, transmite Ştiri.md cu referire la Go4it.ro.

Deşi permite accesul la internet prin conexiuni LTE 4G, telefonul produs de Kyocera nu vine cu aplicaţii preinstalate şi nici acces în magazinul Play Store. Avem totuşi ca ultimă soluţie browserul web, abia utilizabil cu ecranul de 2.8”.

Aşteptat în oferta operatorului local de telefonie Docomo, gadgetul identificat doar după numele de model KY-O1L va putea fi comandat pentru echivalentul a 300 dolari, cam mult pentru un telefon fără cameră foto şi ecran color. Avem însă de-a face cu un produs de nişă creat pentru un scop precis, acela de a servi ca rezervă uşor de ţinut la purtător, ideală pentru situaţiile în care nu te poţi baza pe smartphone-ul principal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării