main logo
700

Cel mai popular ou din lume are un nou record pe Instagram

Pe Instagram poți deveni popular și apreciat dacă faci fotografii frumoase, dacă mergi în multe călătorii, dacă ești frumos sau dacă ești un ou.

Cel mai popular ou din lume are un nou record pe Instagram

O fotografie a unui ou a primit mai multe aprecieri (like-uri) pe Instagram decât cea mai apreciată imagine din istorie de pe platformă, o fotografie de-a lui Kylie Jenner, transmite Știri.md cu referire la Playtech.

Fotografia a fost publicată pe platfomă pe 5 ianuarie 2019 pe contul world_record_egg, iar acesta a primit peste 24 de milioane de like-uri, îndeajuns pentru a depășit fotografia vedetei Kylie Jenner ce fusese publicată pe Instagram pe 6 februarie 2018. Fotografia este una simplă cu un ou pe un fundal alb.

Pe acest cont este publicată acestă singură fotografie și acum a strâns 2,5 milioane de urmăritori și urmărește, la rândul lui, 934 de alte conturi. Fotografia strânsese până pe 13 ianuarie peste 14 milioane de aprecieri de la persoane, apoi, în doar trei ore, fotografia a avut mai mult de 18 milioane de like-uri.

Acestă fotografie a devenit astfel cea mai apreciată fotografie din top 20 în care nu apare o persoană. Printre utilizatorii care strâng cele mai multe like-uri la fotografii sunt celebrități precum Cristiano Rondaldo, Beyonce sau Selena Gomez.

Dar de ce un ou și de ce s-a vrut ca acestă imagine să devină cea mai apreciată? Este vorba de ceva mai mult? Se află un motiv anume în spate sau doar o persoană s-a gândit să vadă cât de greu sau cât de ușor este să transformi o fotografie cu un obiect obișnuit într-un fenomen? A fost doar o mișcare inteligentă de marketing ? Deoarece cine se află în spatele contului poate acum să-și folosească influența pentru a vinde produse, poate încheia contracte de publicitate cu firmele de alimente sau mai știu eu ce.

Persoana sau persoanele aflate în spatele contului încă nu au răspuns solicitărilor presei pentru a divulga mai multe informații. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării