main logo
630

Cel mai inutil gadget de pe Kickstarter arată spectaculos

Mare este grădina gadgeturilor plutitoare de pe Kickstarter, dar nici unul dintre ele nu arată atât de impresionant precum recent anunțatul LeviZen.

Cel mai inutil gadget de pe Kickstarter arată spectaculosCel mai inutil gadget de pe Kickstarter arată spectaculos

Ilustrat în imaginea de mai sus, LeviZen îndeplinește un scop aparent banal. Îți ține niște picături de apă în aer pentru o perioadă de timp nedeterminată. Asta este tot. Dar merită toată atenția, având în vedere cât frumos arată și cât de creativ au folosit creatorii săi principii de design retro pentru un produs futurist, scrie playtech.ro.

LeviZen a ajuns de curând pe Kickstarter și reprezintă proiectul unor pasionați de instrumente audio din Burbank, California. Deși nu este o boxă, folosește ultra sunete emise de două difuzoare puternice pentru a ține picături de apă într-un punct suspendat din aer. Este important de reținut că nu vei auzi respectivele ultrasunete, deci impactul vizual va fi și mai spectaculos. Pe de altă parte, dacă ai câini sau pisici în casă, s-ar putea să fie stresate de LeviZen, pentru că sunt mai sensibile la acele frecvențe foarte înalte.

”LeviZen – Levitate water & feel zero gravity” este numele complet al proiectului care a generat deja 60.000 de dolari pe KickStarter cu 41 de zile rămase. În teorie, ar fi avut nevoie de doar 15.000 de dolari pentru a se transforma într-un produs de serie, dar a depășit cu brio respectivul prag, iar performanța sa financiară se datorează aproape exclusiv designului ce combină lemn și oțel într-o manieră inspirată. Switch-urile mecanice și ecranul cu LED-uri desprins dintr-un secol de mult apus vor fascina cu siguranță pasionații de gadgeturi old school.

Singurul motiv pentru care ai investi 200 de dolari în LeviZen este de a-ți impresiona prietenii și de a-ți alimenta fascinația pentru levitație. Principiile fizice care țin niște picături de apă în aer sunt cât se poate de clare, dar asta nu înseamnă că rezultatul final este cu mai puțin impresionant. În altă ordine de idei, când va ajunge în magazine, va sări la 400 de dolari. Ca urmare, 200 de dolari pentru cel mai inutil gadget de pe Kickstarter reprezintă o afacere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării