main logo
440

Cel mai dorit iPhone: Ce preferă cumpărătorii între iPhone Xr, Xs și Xs Max

Au început de câteva zile precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple. Astfel, putem afla care este cel mai popular iPhone în 2018, conform preferinței cumpărătorilor.

Cel mai dorit iPhone: Ce preferă cumpărătorii: iPhone Xr, Xs sau Xs Max

Cei care erau nerăbdători să pună mâna pe cel mai nou iPhone, au avut ocazia să se arunce la o precomandă pe parcursul weekendului. Precomenzile pentru iPhone Xr,iPhone Xs și Xs Max au fost inițiate pe parcursul weekend-ului, la fel și cele pentru Apple Watch 4, relatează Știri.md cu referire la playtech.ro.

Pornind de la informațiile din piață, analistul Ming-Chi Kuo a reușit să-și formeze o opinie avizată vizavi de cel mai popular iPhone în 2018. Într-o scrisoare trimisă investitorilor, Kuo a insistat că cererea pentru iPhone Xs Max este grozavă, în mod previzibil.

În schimb, iPhone Xs, versiunea de dimensiuni standard nu pare să fie pe lista de achiziție a unui număr mare de cumpărători. Interesul pentru acesta din urmă a fost sub pronosticuri.

Conform analistului asiatic, vânzările de iPhone Xs Max vor reprezenta 25-30% din toate smartphone noi vândute de Apple în ultimul trimestru al acestui an. Pe de altă parte, vânzările de iPhone XS ar trebui să se încadreze într-un procent semnificativ mai mic, de doar 10-15 procente.

În schimb, iPhone Xr va fi piesa de rezistență a americanilor pentru sezonul 2018 – 2019. Kuo estimează că aproximativ 55-60% dintre cei care își vor cumpăra un iPhone anunțat de Apple în urmă cu câteva zile vor opta pentru un Xr.

iPhone XS Max este un favorit în China. Telefonul pare să fie foarte apreciat datorită ecranului mai mare, a faptului că poate găzdui două SIM-uri individuale și, nu în ultimul rând, pentru că poate fi achiziționat cu un finisaj auriu. Conform estimărilor din formularul de precomandă, primele unități vor fi livrate în următoarele 2-3 săptămâni.

Din câte se pare, Apple și-a eficientizat fluxurile de producție și relațiile cu furnizorii. În urmă cu un an, estimările de livrare erau de 4-5 săptămâni în această perioadă. În final, Ming-Chi Kuo estimează că Apple va livra 75-80 de milioane de iPhone-uri noi până la finele acestui an, mai mult decât în 2017.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării