main logo
583

Ce trebuie să știi dacă Facebook te dă afară din grupuri

Dacă faci parte din grupuri pe Facebook atunci ai fi putut vedea mesajul cum că este nevoie ca tu să fii activ pe grup pentru a nu fi dat afară de rețeaua socială. Totuși, lucrurile nu stau chiar așa.

Ce trebuie să știi dacă Facebook te dă afară din grupuri

Părea că Facebook schimbă lucrurile în 2019 și că ar da afară membrii inactivi ai grupurilor de pe rețeaua socială, transmite Știri.md cu referire la Playtech.

Administratorii de grupuri de Facebook au început să trimită mesaje de avertizare către membrii grupurilor Facebook să devină activi altfel riscă să fie dați afară chiar de platformă. Practic, din cauza noi politici a rețelei sociale, nu vei mai putea fi „lurker” pe grupuri și să urmărești activitatea, fără a interacționa deoarece vei fi dat afară.

„Facebook a dat afară membrii inactivi ai grupului. Dacă vrei să rămâi atunci scrie o postare, comentează, apreciază. Trebuie să faci să arăți că ești activ. Dacă ești îndepărtat și ceri să intri din nou te putem accepta, dar hai să nu ajungem acolo”, se arată într-un mesaj al unui administrator de grup.

Totuși, se pare că toată treaba a fost o neînțelegere a mesajului transmis de Facebook. În mailul primit de fiecare administrator de grupuri Facebook se scrie că se vor face schimbări la modul în care sunt invitați oamenii.

Până acum, fiecare utilizator care era invitat, fie că accepta sau nu, era trecut ca făcând parte din acel grup. De acum, utilizatorul trebuie să accepte sau să decline invitație pentru ca acesta să fie adăugat la lista de membri, altfel rămân pe o altă listă de invitați a grupului.

Astfel, acestă schimbare a făcut ca administratorii de grup să creadă că oamenii au fost dați afară din cauza scăderii numărului de membri.

Așadar, membrii care au fost invitați dar nu au viziat niciodată grupul vor fi trecuți pe lista de invitați și drept urmare numărul de membri ai grupurilor Facebook va scădea. Administratorii de grup vor putea trimite notificări membrilor prin care-i anunță că trebuie să accepte sau să refuze invitația de a adera la grup.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării