733
0
Cât trebuie să-ți ții smartphonul la încărcat ca să nu-i strici bateria
733
0

De cele mai multe ori, utilizatorii tind să-și uite telefoanele la încărcat, iar asta este prima greșeală care duce la o baterie mai slabă.

Câte greșeli poți face când îți încarci telefonul? Te-ai putea gândi că atâta timp cât nu forțezi portul de încărcare ca să smucești agresiv cablul, nu prea ai ce să greșești. Nu este tocmai adevărat, transmite Știri.md cu referire la Yoda.ro.

Publicația americană SheFinds a prezentat câteva sfaturi pentru posesorii de iPhone și cum își pot proteja aceștia bateria telefonului pentru o perioadă mai lungă de timp.

Primul sfat este timpul de încărcare. Mai exact, telefonul nu trebuie lăsat să se încarce până la 100%, ci trebuie să rămână în permanență într-o marjă de 40-80%.

Practic, după ce bateria ajunge la cel mult 80%, ar trebui să scoți telefonul din priză. În acest fel, bateria Li-ion va putea fi protejată mai eficient.

Alte soluții la care poți apela este să pui pe automat schimbarea luminozității ecranului, iar în același timp să activezi opțiunea Low Power Mode atunci când bateria telefonului scade sub 20%. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter