main logo
1808

Cât costă iPhone 11: Apple a dezvăluit prețurile pentru toate modelele

Sigur te interesează ce preț are iPhone 11. Așa că am adunat aici informațiile comunicate oficial de Apple. Vestea bună e că telefonul nu-i mai scump decât modelele din 2018.

Cât costă iPhone 11: Apple a dezvăluit prețurile pentru toate modelele

Vestea proastă e că cele mai performante versiuni sunt și cele mai costisitoare, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

iPhone 11 are un preț pe măsura așteptărilor. Nu e mai costisitor decât în anii precedenți, dar e mai scump decât media altor telefoane premium. 

Un preț pentru iPhone 11 a fost comunicat, oficial, de Apple în urma evenimentului de prezentare. E în dolari, dar telefoanele Apple ajung în Europa cu același preț, dar în euro. Astfel, mai jos, am adunat versiunile, dar și specificațiile pentru ele.

Preț iPhone 11: cât dai pe noul telefon Apple

  • Preț iPhone 11: 700 de dolari
  • Preț iPhone 11 Pro: 1.000 de dolari
  • Preț iPhone 11 Pro Max: 1.100 de dolari

iPhone 11 și specificații pentru fiecare versiune

iPhone 11 simplu e un telefon cu ecran de 6,1 inci LCD și rezoluție Retina. Are un procesor A13 Bionic dezvoltat de Apple, Face ID pentru autentificare facială și 4 GB memorie RAM. 

Camera de selfie e de 12 MP, iar pe spate sunt alte două camere de 12 MP – una cu unghi normal de cuprindere și una ultrawide. 

Are încărcare wireless bilaterală, Wi-Fi 6 și o aplicație mai bună pentru poze și video. Spațiile de stocare sunt următoarele: 64, 128 și 256 GB.

În caz că ești interesat de cost, iPhone 11 e cel mai accesibil. E modelul cu care Apple încearcă să atragă cei mai mulți noi utilizatori. Totodată, Apple ține la vânzare iPhone 8 la 450 de dolari și iPhone Xr la 600 de dolari.

iPhone 11 Pro e telefonul premium cu ecran de 5,8 inci OLED și rezoluție Retina HD. Are un procesor A13 Bionic dezvoltat de Apple, Face ID pentru autentificare facială și 6 GB memorie RAM. 

Camera de selfie e de 12 MP, iar pe spate sunt trei camere de 12 MP – una cu unghi normal de cuprindere, una ultrawide și una zoom. Spațiile de stocare sunt următoarele: 64, 256 și 512 GB.

Când vine vorba de preț pentru iPhone 11 Pro, acest model are două roluri. Întâi e pentru cei care fac upgrade de la iPhone X. Apoi, sunt cei care fac upgrade de la telefoane mai vechi, dar vor unul cât de cât mic.

iPhone 11 Pro Max e cel mai mare și mai impresionant. Are ecran de 6,5 inci OLED și rezoluție Retina HD. Are un procesor A13 Bionic dezvoltat de Apple, Face ID pentru autentificare facială și 6 GB memorie RAM. 

Camera de selfie e de 12 MP, iar pe spate sunt trei camere de 12 MP – una cu unghi normal de cuprindere, una ultrawide și una zoom. Spațiile de stocare sunt următoarele: 64, 256 și 512 GB.

Acest model e pentru cei care vor cel mai mare telefon Apple. E, totodată, pentru cei care vor să profite de absolut toate noutățile. Și mai oferă și-o autonomie rezonabilă, față de celelalte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării