11 februarie, 17:29
275
0
Care sunt aplicațiile de e-mail care preiau informații și le vând mai departe
11 februarie, 17:29
275
0

Mai multe aplicații de email, populare în rândul utilizatorilor pentru instrumentele eficiente oferite în organizarea mesajelor, scanează conținutul mesajelor pentru a trimite informații companiilor interesate.

Aplicațiile la care Motherboard face referire sunt Edison, Cleanfox și Slice, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Potrivit surselor menționate, pe site-ul Edison, este menționat că website-ul ”accesează și procesează” email-urile utilizatorilor. Cleanfox și Slice au anunțuri asemănătoare. 

În mod concret, mai precizează businessinsider.com, companiile scanează inbox-ul utilizatorilor pentru mesaje ce conțin documente de plată sau detalii despre transportul anumitor produse cumpărate de aceștia, precum și sumele de bani pe care aceștia le cheltuiesc. 

Ulterior, aplicațiile vând mai departe informații către companiile interesate folosind pseudonime. În general, informațiile vândute se referă la comportamentul consumatorului – tendințe, date financiare, magazine online preferate.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter