main logo
492

Care sunt aplicațiile de e-mail care preiau informații și le vând mai departe

Mai multe aplicații de email, populare în rândul utilizatorilor pentru instrumentele eficiente oferite în organizarea mesajelor, scanează conținutul mesajelor pentru a trimite informații companiilor interesate.

Aplicațiile de e-mail care preiau informații și le vând mai departe

Aplicațiile la care Motherboard face referire sunt Edison, Cleanfox și Slice, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Potrivit surselor menționate, pe site-ul Edison, este menționat că website-ul ”accesează și procesează” email-urile utilizatorilor. Cleanfox și Slice au anunțuri asemănătoare. 

În mod concret, mai precizează businessinsider.com, companiile scanează inbox-ul utilizatorilor pentru mesaje ce conțin documente de plată sau detalii despre transportul anumitor produse cumpărate de aceștia, precum și sumele de bani pe care aceștia le cheltuiesc. 

Ulterior, aplicațiile vând mai departe informații către companiile interesate folosind pseudonime. În general, informațiile vândute se referă la comportamentul consumatorului – tendințe, date financiare, magazine online preferate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării