main logo
1238

Care e diferența dintre primul iPhone lansat și iPhone 11

Au trecut vreo 12 ani de când Steve Jobs prezenta primul iPhone, telefonul care avea să schimbe cu totul dispozitivele pe care le folosești azi.

Care e diferența dintre primul iPhone lansat și iPhone 11

Istoria iPhone a început cu visul lui Steve Jobs, cel care le-a cerut inginerilor săi să cerceteze cum ar putea fi scoase pe piață telefoane și tablete cu touch screen, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro

Versiunea beta a modelului iPhone a apărut în 2004, dar nu a fost niciodată prezentată publicului.

După multe teste și îmbunătățiri aduse, primul iPhone era anunțat oficial pe 9 ianuarie 2007 de către CEO-ul Apple de la acea vreme, Steve Jobs. Dispozitivul a fost lansat apoi pe 29 iunie 2007. Așa a apărut telefonul care revoluționat industria. În 12 ani, s-au schimbat multe.

Dar fără viziunea lui Steve Jobs poate că nu ne-am fi bucurat azi de atât de multe inovații în piața telefoanelor.

Comparație între primul iPhone lansat și iPhone 11

Un influencer de pe Youtube a decis să compare primul model iPhone lansat cu cel mai recent. În clip, sunt comparate dotări precum calitatea camerei, design-ul, funcționalitățile și multe altele. Dar clipul îți arată, de fapt, cât de mult (și cât de repede) a evoluat tehnologia de la apariția primului iPhone.

Lucrurile erau total diferite în 2007, nu-i de mirare. Primul iPhone arată ca o jucărie pe lângă actuala generație. Dar asta nu-l face mai puțin important și nu-i știrbește contribuția pe care a avut-o la dezvoltarea lumii în care trăim.

Cele mai multe upgrade-uri la iPhone s-au făcut pe partea de cameră. Dacă primul iPhone avea o cameră cu 2 megapixeli single-lens, ultimul model de la Apple vine cu o cameră de 12 megapixeli triple-lens. De asemenea, au apărut și dotări precum Portrait Mode și Night Mode, funcții care te ajută să faci poze la o calitate superioară la orice oră din zi și din noapte.

Comparația dintre primul și cel mai recent iPhone îți mai arată ceva. Cum s-ar putea schimba tehnologia în următorii 12 ani. Multe vor veni. Și nu în viitorul foarte îndepărtat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării