main logo
1057

Când se lansează Samsung Galaxy Note 10 și ce preț va avea

Samsung Galaxy Note 10 ar putea aduce cele mai mari schimbări pentru această serie.

Când se lansează Samsung Galaxy Note 10 și ce preț va aveaFoto: express.co.uk

Sunt așteptate mai multe versiuni, inclusiv una 5G, iar funcționalitățile pentru S Pen vor fi mai numeroase ca niciodată. Din fericire, știm măcar data exactă când va fi prezentat. Cât despre preț, poate fi estimat, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Samsung Galaxy Note 10 va avea un design similar seriei Galaxy S, doar că păstrează stylusul S Pen și un ecran mai mare. Până acum, compania s-a remarcat prin calitatea ecranelor, astfel că te poți aștepta la ce-i mai bun și de la acest model. Cât despre camerele foto, vor fi tot numeroase, dar e așteptat și-un senzor nou.

Când se lansează Samsung Galaxy Note 10

samsung galaxy note 10 stylus s pen

Samsung Galaxy Note 10 va fi, ca până acum, prezentat oficial în New York. Locul, de data aceasta, este Barclay’s Center din Brooklyn. Data de 7 august a fost comunicată pe 2 iulie.

După momentul prezentării oficiale, telefonul va intra la precomandă. Până la finalul lui august, înainte de noul iPhone, telefonul va ajunge și în magazine.

Ce noutăți va aduce Samsung pe noul telefon

Seria Galaxy S a fost, în premieră, lansată în patru variante: S10, S10 Plus, S10e și S10 5G. Galaxy Note 10 nu va fi în atât de multe versiuni, dar două tot sunt așteptate. Compania coreeană ar avea o versiune standard, una mai mică, care primește același „e” în denumire, și un model Samsung Galaxy Note 10 5G.

Toate modelele Samsung Galaxy Note 10 ar avea același procesor: Snapdragon 855 sau Exynos 9820 (în funcție de regiunea unde este vândut telefonul). 

Totodată, ar avea de la 6 până la 12 GB de memorie RAM, dependent de preț și model. Spațiul de stocare ar ajunge până la 512 GB. Partea mai bună e că Samsung va folosi tehnologia UFS 3.0.

Dacă în 2018 a fost vorba de un S Pen capabil să controleze, wireless, diverse funcționalități pe telefon, în 2019 e de așteptat ca acesta să devină și mai util, iar autonomia să fie mai mare. 

Cel mai probabil producătorul va miza să facă din stylus un instrument cât de cât independent de telefon, eventual să poți controla și gadgeturi într-un sistem smart home.

Ce specificații ar avea versiunile de Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 data de lansare

Cea mai bună versiune ar fi Galaxy Note 10 Plus. Ar avea un ecran de 6,75 inci 2K+ cu camera de selfie integrată în ecran sub forma unei găuri – spre deosebire de alegerea ceva mai frumoasă de la Galaxy S10. 

Altfel, bateria ar rămâne de 4.000 mAh, ca pe versiunea precedentă. Totuși, s-ar putea încărca prin fir la 45 de wați, o premieră pentru Samsung.

Modelul mai mic, Galaxy Note 10e, ar avea un ecran de 6,28 inci, o baterie de 3.400 mAh și cu un senzor foto în minus.

La capitolul foto-video, cel mai bun model ar avea trei camere foto: zoom, wide și normal. Sistemul ar avea un bliț LED, un senzor de tip ToF și un senzor de lumină puternică numit „flood illuminator”. 

Pe modelul Note 10e ar dispărea senzorul dedicat camerei cu zoom.

Vestea mai proastă e că mufa pentru căști ar dispărea de pe acest model.

Cât ar costa Samsung Galaxy Note 10? 

Prețul de start ar fi de 1.100 de dolari pentru versiunea Plus, iar modelul Note 10e e așteptat la circa 900 de dolari. Versiunea 5G ar ajunge la circa 1.300 de dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării