Când ar putea fi lansat smartphone-ul Samsung Galaxy S21
9 noiembrie, 18:18
345
0
Când ar putea fi lansat smartphone-ul Samsung Galaxy S21
9 noiembrie, 18:18
345
0

Compania sud-coreeană Samsung Electronics ar putea lansa cele mai noi şi mai performante telefoane smart Galaxy S cu o lună mai devreme decât se aştepta.

Aceasta ar putea avea loc în încercarea de a obţine o cotă de piaţă de la firma chineză Huawei şi de a pune capăt concurenţei din partea companiei Apple, informează luni surse familiare cu intenţiile Samsung, transmite Știri.md cu referire la Rador.

Huawei Technologies concurează pentru poziţia de top ocupată de Samsung pe piaţa globală a telefoanelor smart, deşi firma chineză este setată pe modul de supravieţuire după ce Statele Unite i-a tăiat canalele de aprovizionare cu cipuri utilizate pentru telefoanele smart şi pentru echipamentele de telecomunicaţii.

Industria de cipuri din Coreea de Sud speră că preşedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, va uşura unele dintre restricţii, deşi se aşteaptă ca noua administraţie a SUA să-şi menţină o poziţie dură faţă de China.

Între timp, Samsung se pregăteşte să lanseze noul telefon Galaxy S21 în ianuarie 2021, după ce în martie 2020 a lansat telefonul smart Galaxy S20, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să îşi păstreze anonimatul.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter