main logo
479

Apple va rezolva cea mai mare problemă a iPhone-urilor cu modelul 2019

iPhone-urile sunt telefoane bune, sunt performante, au un design premium și iOS este un sistem bine optimizat. Totuși, există o problemă care abia anul acesta va fi rezolvată.

Apple va rezolva cea mai mare problemă a iPhone-urilor cu modelul 2019

iPhone Xs și iPhone Xr îți oferă o autonomie a bateriei decentă, dar încărcarea lor este incredibil de lentă cu încărcătorul din cutie. Se pare că Apple a înțeles, în sfârșit, că este nevoie ca următoarele telefoane pe care le vinde să vină cu încărcătoare mai rapide în cutie, transmite Ştiri.md cu referire la playtech.ro.

Potrivit publicației japoneze Macotakara, care are informația de la furnizorii chinezi ai Apple, iPhone 11 și iPhone 11 Max vor avea în cutie încărcătoare USB-C la lightning și o încărcare rapidă de 18 wați.

Și iPhone-urile anterioare suportau încărcarea rapidă, dar Apple omitea să pună asemenea încărcătoare în cutia telefonului. Astfel, dacă vrei să-ți încarci rapid iPhone-ul trebuie să mai dai niște bani în plus. Ceea ce este absurd.

Încărcarea rapidă devine obligatorie pentru iPhone

Se pare că Apple este dispusă să piardă niște bani astfel, însă era cazul să facă acest pas, având în vedere ce fac competitorii săi. OnePlus are Warp Charge la 30 de wați, Huawei oferă o încărcare de 40 de wați pe Mate 20 Pro și P30 Pro, adică de opt ori mai mult decât încărcătorul standard de 5 wați al iPhone-ului. Samsung Galaxy S10+ se poate încărca la 15 wați pe fir sau wireless.  Astfel, în 15 minute, un iPhone Xs Max se încarcă 9%, în timp ce un P30 Pro ajunge la 43% în același timp.

Pe scurt, era timpul ca Apple să ofere o încărcare mai rapidă clienților săi. Bateriile din noile iPhone-uri ar trebui să crească cu vreo 20%, iar fast charging a devenit obligatoriu.

Cei de la Macotakara au mai dezvăluit că iPhone 11 va avea un sistem de trei camere pe spate, iar diagonala ecranului va crește de la 5,8 inci la 6,1 inci.

Lansarea oficială a lui iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R ar trebui să aibă loc în septembrie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării