main logo
1448

Apple iPhone 13, iPad, iPad mini și Watch Series 7, lansate oficial

După luni întregi de speculații pe marginea noilor telefoane din Cupertino, Apple a dezvăluit, în cadrul unui eveniment preînregistrat, cele mai noi smartphone-uri.

Apple iPhone 13, iPad, iPad mini și Watch Series 7, lansate oficial

Ascunse în spatele denumirii de iPhone 13, acestea reprezintă un upgrade important adus seriei de acum un an, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

iPad 2021 și iPad mini 2021, confirmate de Apple

Deși se știu deja destul de multe despre iPhone 13, nu se aștepta nimeni ca Apple să dezvăluie și o nouă generație de iPad în același context.

Noul iPad este mai rapid cu 20% față de vechea versiune și este construit în jurul unui nou procesor Apple A13 Bionic, creat in-house de către gigantul din Cupertino.

Printre actualizările importante, noul iPad are o cameră frontală de 12 megapixeli cu Center Stage, pentru a te urmări în momentul în care te miști în fața camerei.

Cu ajutorul unor rețele neurale, recunoaște persoanele din fața camerei și pune accentul pe ele în toate aplicațiile populare la care te-ai putea gândit, inclusiv Zoom.

Costă 329 de dolari, este disponibil în două culori și vine cu o cantitate dublă de memorie internă.

Noul iPad mini este mai subțire ca niciodată, cu ramă cât se poate de subțire.

Are un ecran Liquid Retina Display și are 8,3 inci în diagonală, cu 500 de niți de luminozitate, în aceeași diagonală a carcasei.

Autentificarea se face în continuare cu TouchID, dar senzorul este ascuns în butonul de power din dreapta sus.

Noile tablete vin cu 5G. iPad mini are o cameră principală de 12 megapixeli cu HDR, înregistrează în 4K.

Camera frontală este de 12 megapixeli ultrawide cu un câmp vizual de 122 de grade și Center Stage.

În funcție de buget, ca de obicei, vei putea achiziționa o serie stufoasă de accesorii, inclusiv noul Apple Pencil.

În mod previzibil, noile tablete vor veni preinstalat cu iPadOS 15.

Prețul de achiziție pentru iPad mini începe de la 499 de dolari și va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare.

Carcasa fiecărui iPad este creată dintr-o carcasă de aluminiu reciclat în proporție de 100%, pentru a micșora impactul asupra planetei.

Apple Watch generația a șaptea, lansat oficial

Apple Watch Series 7 este numele noi serii de ceasuri inteligente din Cupertino. Are cu 20% o suprafață utilă a ecranului față de generația anterioară, cu rame mai mici cu 40%, în timp ce dimensiunea gadgetului rămâne aproape neschimbată. Este cu 70% mai luminos, iar noua interfață profită la maximum de suprafața suplimentară de lucru.

Este rezistent la șocuri, certificat IPX7 și rezistent la apă. Se încarcă cu 33% mai rapid decât Apple Watch 6 prin intermediul unui cablu USB.

După 8 minute la priză îți poate monitoriza somnul pentru 8 ore. Îți poate citi nivelul de oxigen din sânge și are o funcție specială de mindfulness.

Va fi disponibil într-o serie stufoasă de finisaje, în număr de cinci, inclusiv într-o ediție limitată creată în colaborare cu Hermes.

Carcasa fiecărui Apple Watch este din aluminiu reciclat. Prețul unui Apple Watch Series 7 este de 399 de dolari.

În cadrul aceluiași eveniment, Apple a dezvăluit o serie de actualizări aduse Apple Fitness+, serviciul de exerciții fizice cu abonament.

Din păcate, nu este disponibil în România, ci în doar vreo șase țări. Având în vedere că nu avem încă nici Apple TV+ în țara noastră, sunt reticent că Fitness+ va ajunge prea curând la noi.

Apple iPhone 13

Dacă vrei să vezi și conferința de lansare, este disponibilă live mai jos:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării