main logo
509

Aplicația de mesagerie WhatsApp a trecut de două miliarde de utilizatori

Aplicația de mesagerie WhatsApp a anunțat miercuri că a depășit pragul de două miliarde de utilizatori, aceasta fiind a doua platformă social media din lume, după Facebook, care are 2,5 miliarde, scrie Reuters.

Aplicația de mesagerie WhatsApp a trecut de două miliarde de utilizatori

Facebook deține WhatsApp, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

De asemenea, Facebook mai deține și rețeaua de partajare de fotografii Instagram, care a depășit un miliard de utilizatori în luna ianuarie a acestui an. 

Alte rețele sociale și aplicații de chat populare sunt Facebook Messenger (1,3 miliarde de utilizatori), WeChat (1,1 miliarde), QQ (808 milioane), QZone (554 milioane), Tik Tok (500 de milioane), Sina Weibo (486 milioane), Reddit (330 milioane), Twitter (330 milioane), Snapchat (314 milioane), LinkedIn (310 milioane) și Pinterest (300 milioane), potrivit Statista.com. 

De asemenea, platforma video YouTube, deținută de Google, are peste 2 miliarde de utilizatori. WeChat, QQ și QZone sunt deținute de către gigantul Tencent, supranumit și ”Facebook-ul Chinei”. 

Rețeaua profesională LinkedIn este proprietatea Microsoft. Facebook are o valoare bursieră de 600 de miliarde de dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării