main logo
1830

Angajații Facebook nu au acces în clădirea companiei: Ce s-a întâmplat

Angajații Facebook nu pot intra în clădirea companiei pentru a evalua amploarea perturbării în activitatea rețelelor de socializare, deoarece permisele lor electronice au încetat să funcționeze.

Angajații Facebook nu au acces în clădirea companiei: Ce s-a întâmplat

Despre aceasta a scris pe Twitter corespondentul New York Times Shira Frenkel, transmite Știri.md.

„Am vorbit la telefon cu o persoană care lucrează la Facebook, angajații în această dimineață nu au putut intra în clădire pentru a evalua amploarea eșecului, deoarece insignele lor nu au funcționat și nu au deschis ușile”, a scris Frenkel.

De asemenea, a fost raportată și platforma Facebook Workplace, pe care angajații companiei o utilizează pentru comunicări corporative.

Mai devreme, Facebook, precum și o serie de servicii deținute de companie, cum ar fi Instagram și messengerul WhatsApp, au cunoscut o întrerupere globală, afectând utilizatorii din întreaga lume, inclusiv Republica Moldova.

De asemenea, a fost raportat despre un eșec în activitatea companiilor rusești, în special a rețelei sociale „VKontakte”, dar serviciul de presă al companiei a respins aceste informații.

Pe fondul știrilor despre întreruperile din activitatea marilor companii de tehnologie, indicele NASDAQ Composite a început să scadă.

La ora 21:29 ora Moscovei, valoarea indicelui a scăzut la 14.235,39 puncte (-2.27%).

Această dinamică a fost rezultatul unei scăderi a valorii acțiunilor celor mai mari companii IT tranzacționate la bursa NASDAQ.

Astfel, acțiunile Amazon, Facebook , Apple, Moderna, Microsoft, NVIDIA, Alphabet A și altele au scăzut cu 2-6%, potrivit datelor de tranzacționare.

Mark Zuckerberg a pierdut 6,9 miliarde de dolari din cauza eșecului serviciilor Facebook, potrivit datelor Forbes.

Drept urmare, fondatorul Facebook a coborât pe locul șase pe lista generală a miliardarilor.

Potrivit publicației, capitalul Zuckerberg a scăzut cu 6,9 miliarde de dolari și a fost estimat la 115,8 miliarde de dolari.

Fondatorul aplicației Telegram, Pavel Durov, pe fondul prăbușirii Facebook, a lansat un sondaj în rândul utilizatorilor de rețele sociale.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării