main logo
418

Android lucrează la un telefon care să-ți răspundă singur la mesaje

Andy Rubin, creatorul Android, lucrează la un altfel de smartphone care se anunță unul foarte special.

Android lucrează la un telefon care să răspundă singur la mesaje

Essential Products, startup-ul condus de Andy Rubin, renunță la dezvoltarea mai multor proiecte pentru a se concentra pe unul singur, un smartphone care ar fi capabil să imite utilizatorul și să răspundă automat la mesaje din partea acestuia.

Compania a pus oprit dezvoltarea unui smart speaker, la câteva luni după ce startup-ul a anulat dezvoltarea unui smartphone, potrivit unor surse din cadrul companiei. Vânzările de Essential Phone au fost mai slabe decât se așteptau, iar unul dintre motive pentru asta este faptul că telefonul este prea similar cu alte produse de pe piață, transmite Ştiri.md cu referire la Playtech.

Mai mult, Andy Rubin a luat în considerare vânzarea startup-ului după aceste eșecuri. Totuși, se pare că nu este gata să renunțe și startup-ul vrea să ne ofere un altfel de smartphone, unul cu un ecran mic și cu care utilizatorii vor interacționa aproape numai cu vocea, iar inteligența artificială a Essential se va ocupa de tot.

Produsul s-ar adresa, mai degrabă, oamenilor de afaceri pentru a le stabili întâlnirile, pentru a răspunde la sms-uri și email-uri, iar asta ar putea să facă telefonul singur, fără vreun aport din partea utilizatorului.

Dacă ai văzut filmul SF „Her” atunci probabil că dispozitivul lui Rubin îți aduce aminte de ceea ce ai văzut în film. Cei ce nu știu, în film, personajul principal vorbește cu un asistent virtual, robot sau cum vrei să-i zici, cu comenzi vocale, fie pe drum într-o cască, fie acasă sau în mașină.

Acest produs se potrivește cu viziunea lui Andy Rubin, care într-un interviu pentru Bloomberg a declarat că „dacă reușesc să transform telefon într-o versiune virtuală a ta atunci tu poți să te bucuri de viață, să iei cina, fără să îți atingi telefon și să ai încredere în el că va face lucrurile cum trebuie. Atunci poate pot să rezolv o problemă din dependența pe care o dau aceste produse”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării