main logo
557

Vinificatorii moldoveni vor participa la expoziția ProWein-2023 de la Dusseldorf

Standul vinicol Wine of Moldova va prezenta cele mai bune mostre de vinuri moldoveneşti la expoziţia internaţională ProWein-2023.

Vinificatorii moldoveni vor participa la expoziția Prowein-2023

După cum i s-a comunicat corespondentului "INFOTAG" la Oficiul naţional al viei şi vinului, în acest an tradiţionala expoziţie va avea loc la DГјsseldorf, în perioada 19-21 martie, transmite Știri.md.

Cele mai bune vinuri ale 41 de producători vor fi prezentate la standul vinificatorilor moldoveni. În cadrul expoziţiei din Germania, pe 20 martie, va avea loc un seminar ţinut de celebrul expert în vinuri Robert Joseph. El va discuta cu participanţii la seminar pe tema "Vinul Moldovei - 10 ani revoluţionari de creare a unui brand naţional de vin: cum poate concura o ţară producătoare de vin mică, în dezvoltare dinamică?".

Reprezentantul Oficiului viei şi vinului a spus că scopul seminarului a fost de a le oferi participanţilor o oportunitate unică de a afla cât mai multe informaţii despre vinurile Moldovei. Pentru mai multe informaţii despre seminar, persoanele interesate pot contacta office@wineofmoldova.com.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării