main logo
710

Vadim Ceban: Mercedesul cumpărat de Moldovagaz a costat 68.000 de euro

Seful Moldovagaz, Vadim Ceban, a declarat că Mercedesul de lux cumpărat de companie, despre care s-a declarat în Parlament că ar costa 180.000 de euro, a fost procurat, de fapt, cu 68.000 de euro. „Moldovagaz este o companie privată, nu este instituție publică. Statul are un pachet de acțiuni în volum de 35%, dar asta nu înseamnă că acționarii nu pot lua decizii cum să cheltuie banii.

Vadim Ceban: Mercedesul cumpărat de Moldovagaz a costat 68.000 de euro

Mercedesul nu mai este, în locul lui s-a cumpărat o mașină mult mai ieftină”, a declarat Vadim Ceban, președintele Moldovagaz, la un interviu pentru Unimedia, transmite Știri.md.

„Este un moment neclarificat. Etic nu e corect să vorbesc despre conducerea anterioară, dar pot răspunde de acțiunile mele. A fost procurată așa mașină, dar costul ei nu a fost de 180.000 de euro, a fost 68.000 de euro. Ce ține de sursă, la fel trebuie de clarificat un lucru. Moldovagaz este o companie privată, nu este instituție publică. Statul are un pachet de acțiuni în volum de 35%, dar asta nu înseamnă că acționarii nu pot lua decizii cum să cheltuie banii. Mercedesul nu mai este, în locul lui s-a cumpărat o mașină mult mai ieftină, este un Volvo foarte econom și costă mult mai ieftin”, a declarat Vadim Ceban.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Scrie un comentariu

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării