main logo
684

Un oficial din Moldova va promova țara noastră în Vietnam

Secretarul de stat al Ministerului Economiei şi Infrastructurii, Vitalie Iurcu, întreprinde o vizită de lucru în regiunea Asiei de Sud-Est cu scopul de a promova imaginea şi oportunităţile investiţionale ale Republicii Moldova.

Un oficial din Moldova va promova țara noastră în VietnamIurcu va vorbi în Vietnam despre climatul investițional al Moldovei

Vineri, în ultima zi a vizitei, el va promova Moldova în Ho Chi Minh (Vietnam), transmite Știri.md

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la surse din cadrul ministerului, despre reformele pro-business implementate de Guvernul Republicii Moldova, sistemul fiscal, platformele industriale şi inovaţionale, oportunităţile generale şi sectoriale Vitalie Iurcu a vorbit deja la Bangkok (Thailanda) şi Manila (Filipine). 

Totodată, agenda vizitei de lucru cuprinde şi promovarea Programului de dobândire a cetăţeniei prin investiţie.

"Pe parcursul ultimilor ani, Moldova a demonstrat o creştere şi dezvoltare economică sustenabilă de peste 4%, urmând să continue trendul în următorii trei ani. Platforma investiţională pe care o oferă statul, graţie Guvernului pro-business, reprezintă o oportunitate regională unică pentru deschiderea şi dezvoltarea companiilor cu capital străin. Suntem aici să demonstrăm că Republica Moldova merită să devină următoarea destinaţie de turism şi business pentru investitori şi familiile acestora", a menţionat secretarul de stat.

În ajun, la Singapore, a avut loc evenimentul de promovare media a Republicii Moldova, la care au participat reprezentanţi mass-media de top din regiune, precum şi potenţiali investitori şi aplicanţi ai Programului. Evenimentul va permite promovarea imaginii ţării pe canalele media nu doar din Singapore, ci şi din întreaga regiune a Asiei de Sud-Est.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării