main logo
7687

Un fermier oferă gratis cireșe cu o condiție: Unde se află livada

„Vii și mănânci cât poţi!” Este propunerea unui fermier din satul Telița, raionul Anenii Noi, care a postat, ieri, un anunţ pe Facebook că oferă gratis cireşe.

Un fermier oferă gratis cireșe cu o condiție: Unde se află livadaFoto: realitatea.md

Contactat de Realitatea.md, Andrei Moisei a spus că nu are foarte mulți copaci, ci doar un hectar, însă din cauza vremii nefavorabile, calitatea fructelor a fost afectată, transmite Știri.md.

„Invităm toți doritorii să mănânce din copac, să culeagă și să ia cu ei acasă. Puteți veni vineri, sâmbătă, duminică. Avem însă o condiție, oamenii să nu rupă copacii, sunt tineri încă. Cireșile sunt crăpate”, a spus fermierul.

Andrei Moisei spune că de vină sunt precipitațiile abundente din această primăvară, care au afectat roada în proporție de 100%

„Anul trecut a fost primul an de roadă, am vândut cireșile pe rețelele de socializare, prin intermediul anunțurilor, anul acesta însă nu mai avem practic ce vinde. 

Ploaia ne-a stricat toate planurile. Dacă nu vor veni oameni să mănânce și culeagă, vom lăsa cireșele pe copaci, să le mănânce păsările, nu avem ce strânge”, a adăugat fermierul.

Cei care vor dori să culeagă și să ia acasă cireșe vor trebui să achite 20 lei per kilogram, însă prețul nu este bătut în cuie, spune Andrei Moisei.

Doritorii îl pot contacta pe Andrei Moisei la 079769147.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării