main logo
604

UN din Moldova vor oferi sprijin în continuare pe domeniul finanțelor

Colaborarea între Ministerul Finanțelor şi Agențiile Națiunilor Unite (UN) din Republica Moldova, proiectele implementate și cele în desfășurare, dar și prioritățile de asistență au fost subiectele discutate de către ministra Veronica Sirețeanu și reprezentanții Agențiilor UN din țara noastră, în cadrul unei întrevederi la minister.

UN din Moldova vor oferi sprijin în continuare pe domeniul finanțelor

Ministra a comunicat despre prioritățile ministerului, menționând sprijinul oferit de Agențiile UN în domeniile de competență, totodată apreciind asistența acordată în elaborarea proiectului Strategiei de Dezvoltare a Managementului Finanțelor Publice 2030, transmite Știri.md.

La rândul lor, oficialii agențiilor UN au subliniat importanța domeniilor gestionate de minister și au informat că vor continua să ofere asistență în realizarea obiectivelor stabilite.

La întrevedere au participat reprezentanții Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii UNICEFF, ai Programului Alimentar Mondial FAO; ai Entității Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor UN Women; ai Oficiului Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului OHCHR; ai Fondului Națiunilor Unite pentru Populație UNFPA; ai Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM), UNDP.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării