main logo
1664

Un Bentley, un Mitsubishi şi un Renault Kangoo, sechestrate de ARBI

Agenţia de recuperare a bunurilor infracţionale (ARBI) a CNA, a sechestrat bunuri valoarea cărora se ridică la 5 milioane de lei, săptămâna precedentă.

Un Bentley, un Mitsubishi şi un Renault Kangoo, sechestrate de ARBIFoto: startech.de

Potrivit informației, printre bunurile indisponibilizate se numără 3 automobile, o construcţie locativă şi una nelocativă, un teren agricol şi altul pentru construcţii, dar şi bani în numerar, transmite Știri.md.

Unele dintre cele mai valoroase bunuri sechestrate sunt cele 3 autoturisme de model Bentley Continental, Mitsubishi Galant şi Renault Kangoo, toate trei estimate la 4.077.509 lei. 

De asemenea, a fost pus sechestru şi pe mai mult de jumătate de milion de lei, bani în numerar. Bunurile au fost indisponibilizate în cadrul a 4 cauze penale, gestionate de către procuratură şi CNA şi vizează fapte de corupere pasivă, activă, spălare de bani şi evaziune fiscală.

În săptămâna precedentă, Agenţia a finalizat 4 delegaţii pe 2 cauze penale în privinţa a doi subiecţi, a elaborat 4 note analitice pe 21 de persoane, a întocmit 8 avize consultative privind evaluarea unor bunuri mobile şi imobile. De asemenea, a fost preluat în administrare un automobil de model Hunday Tucson, fabricat în anul 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării