main logo
458

Transportatorii de pasageri din raza municipiului Chișinău vor fi monitorizați de Fisc

Agenții economici, prestatori de servicii în domeniul transportului rutier de pasageri pe rutele municipale din orașul Chișinău, vor fi monitorizați de angajații SFS în perioada lunii martie 2019.

Fiscul va monitoriza agenții economici din domeniul transportului

Serviciul Fiscal a precizat că acțiunile de monitorizare se vor desfășura în contextul multiplelor cazuri de încălcare a prevederilor legislației în vigoare stabilite, fapt ce duce la sporirea riscului de neconformare fiscală, și anume: nereflectarea tuturor veniturilor și respectiv diminuarea impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național, transmite Știri.md cu referire la Moldova.org.

Angajații autorității fiscale naționale vor efectua atât vizite fiscale inopinate, cât și vor supraveghea activitatea transportatorilor de pasageri direct, prin intermediul agenților sub acoperire.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar călătorilor – să solicite bilete de călătorie, astfel, contribuind la majorarea nivelului de conformare voluntară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării