main logo
3740

Puterea Probabilității: Când va putea fi vizionat noul film autohton

O nouă producție cinematografică autohtonă, thriller-ul „Puterea Probabilității”, va apărea pe marile ecrane în curând.

Puterea Probabilității: Când va putea fi vizionat noul film autohton

Filmul a fost realizat timp de trei ani și va apărea pe ecrane sâmbătă, 23 septembrie, la ora 18:00, la Palatul Național, transmite Știri.md.

Acțiunea are loc la Chișinău, unde, în mod surprinzător, încep a dispărea copii. Personajul principal, Vlad, cu ajutorul unui prieten de al său, agent secret, este hotărât să găsească copiii dispăruți cu orice preț. Dar în timpul investigației lor, ei descoperă un secret care ar putea provoca o lovitură de stat.

În timpul realizării proiecției au fost implicate peste 70 de autovehicule civile, peste 40 de mașini de Poliție, de pompieri, ambulanţe, evacuatoare, platforme pe roți. Trei mașini au fost accidentate, două au fost arse, iar un troleibuz, care între timp a ajuns viral pe Internet, a fost, de asemenea, implicat în filmări.

„Pe parcursul celor trei ani de filmări am lucrat intensiv cu o echipă profesionistă. Sunt mândru că împreună am realizat un lucru nemaipomenit. Sper ca munca noastră să fie apreciată și de publicul larg, iar filmul să se bucure de succes”, a menționat regizorul lungmetrajului, Ivan Naniev.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării