main logo
1484

Spînu spune când ar putea fi finalizată construcția podului peste Bâc

Așa cum a anunțat și pe pagina de Facebook, viceprim-ministrul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a declarat că a inspectat șantierul de lucru de pe șoseaua Balcani.

Spînu spune când ar putea fi finalizată construcția podului peste BâcFoto: realitatea.md

Potrivit lui Spînu, lucrările continuă pe șantierul de reabilitare a podului peste râul Bâc și a pasajului peste calea ferată, situat pe drumul național M1, iar progresul este unul considerabil, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„M-am bucurat ieri să văd progresul lucrărilor de construcție a podului, care este unul considerabil. Cel mai probabil, lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie, dar, cu siguranță până la sfârșitul anului se vor încheia. 

Mai avem două porțiuni, pe traseul Chișinău-Ungheni, care la fel vor fi finalizate în acest an”, a precizat Andrei Spînu, în cadrul unei conferințe de presă. 

Totodată, potrivit  ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, celelalte lucrări se încadrează în termen, fiind monitorizate.

„Voi merge și pe alte șantiere să văd unde este necesară intervenția ministerului. Dar sper că mesajul meu, că nu mai putem tolera întârzieri și lucru făcut necalitativ a fost auzit. Lucrurile au început să se se miște cu un ritm alert”, a conchis Andrei Spînu.

Amintim că lucrările de reabilitare a podului peste râul Bâc și a pasajului peste calea ferată, situat pe drumul național M1 se tergiversează din anul 2016.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării