main logo
441

Spînu s-a văzut cu ministrul Mediului la București: Discuții despre Prut

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, s-a văzut la București cu ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos.

Spînu s-a văzut cu ministrul Mediului la București: Discuții despre PrutFoto: agora.md

Discuțiile s-au axat inclusiv pe râul Prut și râul Bâc, potrivit ministrului, transmite Știri.md.

"Am discutat despre prevederile Acordului interguvernamental privind subtraversarea râului Prut și coordonarea aspectelor tehnice pentru a putea ratifica Acordul și lansarea lucrărilor de conectare la apă potabilă din județul Iași a mai multor raioane din țara noastră, începând cu anul 2022.

Am solicitat transferul de experiență pe programele naționale dezvoltate de România pentru eficientizarea termică a blocurilor rezidențiale, precum este Programul Casa Verde Fotovoltaice, care se lansează săptămâna viitoare, pe 22 decembrie.

Am discutat și despre reluarea dialogului privind proiectul de curățare a râului Bâc, care va fi implementat cu sprijinul României", a scris Spînu pe o rețea de socializare.

Știri.md reamintește că ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a întreprins, în perioada 16-17 decembrie, o vizită la București, România.

Andrei Spînu a fost însoțit de secretarul de stat pe dezvoltare regională, Ana Mardare, și de secretarul de stat pe domeniul energetic, Constantin Borosan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării