main logo
1301

Spînu, despre problele lui Slusari: Declarații mincinoase

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu spune că fostul deputat al Platformei DA Alexandr Slusari se ocupă cu „declarații mincinoase”, după ce acesta a publicat un document public în care a prezentat „probe pentru Procuratură pe schema licitației pentru energia electrică”.

Spînu, despre problele lui Slusari: Declarații mincinoaseColaj: știri.md

„În primul rând mesajele domnului Slusari sunt mincinoase. M-am uitat și eu peste nota ceea și nu am găsit nimic.

Aceste declarații pe care le-a făcut domnul Slusari și le face deja cu regularitate sunt mincinoase și recomand insistent domnului Slusari să-și verifice sursele și să nu fie dus în eroare.

Nu tolerez astfel de minciuni, nu este corect și recomand insistent să se oprească pentru că este dus în eroare.

Cred că știu cine e dă informația. Am mai multe bănuieli și acei oameni trebuie să plece din sistem, din serviciile care oferă informație”, a declarat Spînu în cadrul emisiunii Cutia Neagră, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Astăzi Alexandr Slusari a publicat o notă informativă unde a menționat că „reprezentanții întreprinderii Energocom au favorizat compania Августа, chiar dacă aceasta nu corespunde criteriilor din caietul de sarcini, neavănd experiența de furnizare a energiei electrice în ultimele 24 luni”.

Energia electrică pentru luna următoare va fi procurată de Energocom de la Cuciurgan, în baza unei înțelegeri directe, în afara licitației organizate de Guvern.

„Participanții la licitație au oferit un preț prea scump”, a explicat prim-ministra Natalia Gavrilița.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării