main logo
1694

Slusari, despre Gaibu: Tace chitic și așteaptă să treacă valul negativ

Fostul deputat al Platformei DA, Alexandru Slusari, îl acuză pe ministrul

Slusari, despre Gaibu: Tace chitic și așteaptă să treacă valul negativColaj: știri.md

Potrivit lui, Gaibu tace vizavi de situația de la SA Macon, pentru că ar aștepta un loc călduț la ANRCETI, cu un salariu de peste 60.000 de lei, transmite Știri.md.

"Sergiu Gaibu nu vrea să comenteze distrugerea definitivă SA Macon?

Vă amintiți baladele lui din septembrie precum că uzina își conservează activitate pentru iarnă? Că este ceva obișnuit.

Că se va ocupa cu vânzările stocurilor, după ce revin cu producere. Iată că au rămas căteva zile și vor fi achitați ultimii muncitori de la entitate respectivă, după care istoria unei întreprinderii industriale de 122 de ani de activitate va lua sfârșit.

Concurența neloială din partea fabricii de cărâmidă din Tiraspol cu gaz de 20 de ori mai ieftin și indiferența ministerului economiei din Chișinău au distrus cea mai vechea compania.

Este gata domnul Gaibu să răspundă acum pentru declarațiile sale halucinante? Tace chitic și așteaptă să mai treacă un pic valul negativ față de el, ca să obțină un loc călduț cu salariul de peste 60 mii lei la ANRCETI.

Tace (cu inimă împăcată) și Andrei Spânu, care în august a convocat 4 întreprinderi industriale, inclusiv și SA Macon, care cel mai tare au suferit de la concurența neloială din zona gri.

A promis un sprijin financiar, o taxă specială de echilibrare, încasată de la companiile din Transnistria, precum și alt ajutor.

Mulțumim pentru grijă! Avem un rezultat palpabil. Peste 300 de angajați cu familiile au rămas în stradă, iar bugetul de stat nu mai primi impozitele și contribuțiile anuale în valoarea de circă 25 milioane de lei", a acuzat Slusari.

Amintim că, locul lui Sergiu Gaibu la ministerul economiei a fost luat de actualul deputat PAS, Dumitru Alaiba.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării