main logo
1283

Slusari, despre Gaibu: Conducerea nu vede cât prejudiciu aduce

Directorul executiv al Asociației „Forța Fermierilor”, Alexandru Slusari, a venit cu o reacție în urma unor declarații scandaloase făcute de ministrul Sergiu Gaibu.

Slusari, despre Gaibu: Conducerea nu vede cât prejudiciu aduceFoto: știri.md

"Nu e o problemă, vom importa. În privința produselor, noi depindem mult de importuri, dacă anumite lucruri se opresc la noi, ele pot fi compensate prin importuri", a declarat Gaibu, transmite Știri.md.

Aceste afirmații ale minstrului l-au nemulțumit pe Slusari.

”Fraza aberantă aparține ministrului anti-economiei, dlui Gaibu. Dânsul a mai zis că nu va demisiona atâta timp cât face "reforme".

Timp de un an acest teoretician a redus toate reformele la îndemnul către cetățeni să se adopteze la scumpiri, la lupta sub covor împotriva zonelor economice libere și la promovarea importurilor în detrimentul producătorilor autohtoni.

În orice țară civilizată, după asemenea exprimare stupidă orice ministru al economiei ar fi fost demis. Fiecare student de la facultatea de economie înțelege că importul produselor, care pot fi fabricate în țara ta, distruge economia națională, în special prin lichidarea locurilor de muncă. Iar pentru Moldova, care deja are un milion de migranți, acest lucru poartă caracter catastrofal.

Să vorbească cu atăta nonșalanță și bucuria despre înlocuirea produselor autohtone cu importuri poate un idiot sau un incompetent cras. Marea tragedia Moldove este că acest personaj se află în fruntea ministerului economiei și conducerea țării nu vede sau nu vrea să vadă cât prejudiciu el aduce intereselor naționale”, a declarat Slusari.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării