main logo
10727

Slusari anunță prețul gazelor cumpărate de R. Moldova de la Gazprom

Alexandru Slusari, membrul Consiliului de administrare al Energocom, a publicat prețul gazelor naturale pe care le cumpără R. Moldova de la Gazprom.

Slusari anunță prețul gazelor cumpărate de R. Moldova de la GazpromColaj: Știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Slusari a scris că este vorba de 820 de dolari pentru 1.000 de metri cubi de gaze, transmite Știri.md.

„Apropo, Vadim Ceban public nu l-a anunțat. Acest preț corespunde cu tariful de peste 21 de lei pentru un metru cub. Cu devieri financiare cred că ar fi peste 23 de lei. Mai are cineva întrebări despre prețuri bune directe, intermediari, molecule rusești în gaz”, a scris Slusari.

La scurt timp, șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a reacționat la postarea lui Slusari și a scris pe canalul său de Telegram că este inacceptabil ca persoanele terțe să publice date oficiale ale Moldovagaz.

„Consider absolut inacceptabilă publicarea de către terți a corespondenței oficiale dintre SA Moldovagaz și Ministerul Energiei al Republicii Moldova. Aceste acțiuni nu sunt doar o demonstrație de neprofesionalism, ci și o sursă de serioase riscuri reputaționale pentru instituțiile responsabile cu securitatea energetică a țării”, a scris Ceban.

Știri.md amintește că Alexandru Slusari l-a acuzat pe Vadim Ceban că face campanie electorală pentru partidele proruse înainte de alegerile locale.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării