105
0
Slovacia va finanţa mai multe proiecte de dezvoltare din Moldova
105
0

Agenția Slovacă pentru Cooperare Internațională în Dezvoltare, în colaborare cu Ambasada Republicii Slovacia la Chișinău, a lansat Apelul de propuneri pentru proiecte mici, furnizate partenerilor din R. Moldova în anul 2020.

Foto: știri.md

Termenul limită pentru trimiterea propunerilor de proiect a fost stabilit pentru 28 februarie, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

Proiectele trebuie să fie în concordanță cu Strategia pe perioada medie pentru cooperarea internațională în dezvoltare a Republicii Slovacie 2019-2023 și trebuie să se concentreze asupra unuia sau mai multor dintre obiectivele de dezvoltare durabilă selectate.

Acestea sunt structurate pe subiecte cum ar fi: Fără sărăcie și fără foame; Bună sănătate și bunăstare; Educație de calitate și egalitate de gen; Apă curată și canalizare și energie accesibilă și curată; Muncă decentă și creștere economică; Industrie, inovație și infrastructură; Orașe și Comunități Durabile; Acțiuni climatice, viața pe pământ și pace, justiție și instituții puternice.  

Valoarea maximă a sprijinului financiar este de zece mii de euro pentru fiecare subvenție.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter