main logo
1030

Şef de direcţie la Moldtelecom, cu terasă pe un teren municipal

Deja de câteva săptămâni, în preajma sediului central al companiei Moldtelecom a apărut o terasă de vară, la care se servesc tot felul de băuturi răcoritoare și produse de patiserie.

Şef de direcţie la Moldtelecom, cu terasă pe un teren municipal

Întâmplător sau nu, fondatorul companiei care a primit autorizația de funcționare pentru terasa în cauză este șef de direcție în cadrul companiei Moldtelecom, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Beneficiarul terasei de vară amplasată în vecinătatea Moldtelecom este compania Gota Service SRL. Potrivit autorizației, Gota Service a obținut dreptul de amplasare a terasei provizorii încă în luna mai a anului trecut. Valabilitatea acesteia a fost prelungită până la 31 octombrie 2018 de actualul pretor al sectorului Centru, Pavel Rusu.

Potrivit documentelor de constituire, fondator unic al companiei Gota Service SRL este Vladimir Gorincioi, iar administrator - Marcela Vicol. Gorincioi este în prezent șeful Direcției Riscuri și Control Intern din cadrul companiei Moldtelecom.

Contactat de Agora să comenteze acest subiect și întrebat dacă în acest caz nu este vorba de un conflict de interese, angajatul Moldtelecom a declarat că activitatea companiei pe care a fondat-o în 2010 nu are nicio legătură cu cea în cadrul căreia activează în prezent.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării