main logo
2597

Scumpirea carburanților. Deputat: PSRM protejează Consiliul Concurenței

În spatele scumpirii carburanților ar sta socialiștii, ei fiind cei care ”protejează conducerea Consiliului Concurenței”.

Scumpirea carburanților. Deputat: PSRM protejează Consiliul ConcurențeiFoto: știri.md

Despre acesta cel puțin declară deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, transmite Știri.md.

”Benzina și motorina s-au scumpit din nou, iar înțelegerile de cartel se țin gârlă. Ce fac socialiștii? Ca de obicei, aplaudă și... dau vina pe Președinte. Altceva ei nu știu să facă. 

Cu toate că anume ei, socialiștii, sunt cei care protejează conducerea Consiliului Concurenței, care este principala instituție responsabilă de combaterea ilegalităților în acest domeniu.

Câteva exemple în acest sens. Încă de când eram la guvernare împreună, s-au opus adoptării legii care ar fi responsabilizat sub aspectul eficienței instituțiile de reglementare, inclusiv ANRE și Consiliului Concurenței (inițiativa deputaților Litvinenco, Slusari și Munteanu). 

De asemenea, s-au opus efectuării auditului extern la Consiliul Concurenței, de unde ar fi rezultat cu siguranță concluzia precum că instituția nu își realizează misiunea pentru care a fost instituită. 

În plus, atunci când s-a acordat vot de neîncredere conducerii ANRE, socialiștii s-au opus luării unei decizii similare – acordarea votului de neîncredere – și pentru Consiliul Concurenței. 

Socialiștii sunt absolut iresponsabili și consideră că cetățenii pot fi prostiți mai departe. Dar greșesc amarnic. Se vor convinge de asta la alegerile parlamentare anticipate din această vară”, a explicat Litvinenco.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării