main logo
7524

Sandu: Nu o să vând o bucată de țară ca să avem jumătate de an gaz ieftin

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, susține că nu regretă faptul că nu a mers la Moscova pentru a negocia un preț mai bun la gazele naturale.

Sandu: N-o să vând o bucată de țară ca să avem jumătate de an gaz ieftinFoto: fb.com

"Noi am obținut un contract pe care puteam să îl obținem, eu nu o să mă apuc să vând o bucată de țară doar ca să avem jumătate de an gaze mai ieftin”, a menționat Maia Sandu la emisiunea "Bună Seara" de la Moldova 1, transmite Știri.md.

"Țara noastră este independentă și trebuie să ținem la acest lucru, da este greu acum, pentru toți, inclusiv că nu s-au dezvoltat alternative. Proiectele care le facem acum vor da rezultate peste 3-5 ani și cred că asta e important.

Acum trebuie să ne descurcăm pornind de la situația în care suntem”, a precizat Sandu, după care a întrebat retoric "de ce opoziția nu a negociat un contract pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci când prețul era avantajos".

Știri.md amintește că Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova a publicat protocolul semnat cu Gazprom în urma negocierilor privind aprovizionarea cu gaze naturale a Republicii Moldova, de la Sankt Petersburg.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării