main logo
1561

Sandu: Mi-aș dori să văd mai mulți agenți economici români în R. Moldova

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-ar dori să vadă mai mulți agenți economici din România în Republica Moldova, aceasta însemnând o integrare economică mai strânsă, inclusiv în sectorul energetic, și nu doar.

Sandu: Mi-aș dori să văd mai mulți agenți economici români în R. Moldova

„Bucureștiul face foarte multe și nu ar fi frumos să zic că ceva nu face, dar, bineînțeles, întotdeauna e loc de mai bine. Mi-aș dori să văd mai mulți agenți economici din România în Republica Moldova pentru că asta ar însemna o integrare economică mai strânsă, inclusiv în sectorul energetic, și nu doar”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova, transmite Știri.md.

„Bineînțeles mi-aș dori să reușim să ne mișcăm mai repede pe ambele maluri ale Prutului cu proiectele de infrastructură și poduri, și cale ferată, și autostradă. Tot ce ne-ar conecta cât mai strâns. În pofida situației de securitate și economice dificile în Republica Moldova, avem o relație extraordinară Chișinău-București și cred că trebuie să folosim această oportunitate politică la maximum și să avansăm cât mai mult cu aceste proiecte care să ne interconecteze”, accentuează șefa statului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării