main logo
361

Republica Moldova și-a prezentat oportunitățile investiționale în China

Republica Moldova și-a prezentat oportunitățile investiționale la un eveniment promoțional de țară desfășurat în orașul Taicang, Republica Populară Chineză.

Republica Moldova și-a prezentat oportunitățile investiționale în ChinaRepublica Moldova și-a prezentat oportunitățile investiționale în China

Potrivit unui comunicat al Ministerul Economiei și Infrastructurii, partenerii chinezi au manifestat interes față de producătorul moldovenesc, produsele calitative și naturale, care se bucură de cerere pe piața chinezească, transmite Știri.md

Secretarul de Stat, Iuliana Drăgălin, este de părere că statul chinez  este un important partener comercial și unul dintre investitorii de top pentru Moldova. 

„Apreciem asistența acordată Republicii Moldova prin diverse proiecte de cooperare bilaterală. Încurajăm oamenii de afaceri din ambele țări să participe la expoziții, forumuri și evenimente promoționale, acest fapt va consolida și mai mult cooperarea moldo-chineză în diferite domenii”, a menționat Iuliana Drăgălin.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a prezenta părții chineze cele mai importante sectoare economice ale Republicii Moldova, cele mai competitive produse autohtone, precum și oportunitățile investiționale pentru partenerii străini.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării