main logo
3427

Răspunsul companiei Kroll despre informațiile prezentate de Usatîi

„Compania Kroll nu oferă comentarii la cazurile în care este implicată în calitate de consultant”.

Răspunsul companiei Kroll la informațiile prezentate de UsatîiFoto: Știri.md

Asta au răspuns reprezentanții Kroll, fiind contactați de TV8 pentru o reacție la scurgerile de informații care au fost făcute la sfârșitul săptămânii trecute de către Renato Usatîi, care a prezentat două părți ale Raportului Kroll 2, transmite Știri.md

Reporterul TV8 a mai întrebat dacă există alte părți ale raportului Kroll 2,  așa cum anunța Usatîi și dacă instituția a inițiat vreo procedură pentru a sancționa autoritățile R. Moldova după ce au fost încălcate clauzele de confidențialitate incluse la semnarea contractului cu Kroll. Ambele întrebări au rămas fără răspuns.

În această dimineață, președintele Comisiei parlamentare de anchetă pentru frauda bancară, Alexandru Slusari, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că reprezentanții Kroll ar fi supărați că cele două părți ale raportului au ajuns în spațiul public, fiind prezentate vineri de Renato Usatîi.

Slusari a cerut explicații de la Procuratura Generală privind scurgerile de informații. La rândul lor, reprezentanții instituției susțin că nu au avut vreo atribuție în acest proces pentru că nu a deținut niciodată raportul Kroll 2, acesta fiind doar la Banca Națională și la Procuratura Anticorupție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării