main logo
531

Proiectele pentru care producătorii agricoli pot obține finanțare

Întreprinderile mici și mijlocii, gospodăriile țărănești și grupurile de producători din mediul rural, care practică activități agricole, pot obține granturi de până la 200 de mii de dolari pentru dezvoltarea infrastructurii în cadrul Proiectului de Reziliență Rurală (IFAD VII).

Proiectele pentru care producătorii agricoli pot obține finanțare

Unitatea consolidată pentru implementarea programelor IFAD a anunțat că dosarele pentru proiectele ce vor fi finanțate în anul 2020 pot fi depuse până la 12 aprilie curent, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Grupul-client care poate beneficia de asistență financiară trebuie să fie format din cel puțin patru agenți economici din spațiul rural, care au activitate economică în domeniul agriculturii sau procesării producției agricole de cel puțin doi ani.

Banii obținuți vor putea fi utilizați pentru construcția rețelelor de alimentare cu apă pentru irigare, construcția sau reabilitarea iazurilor sau lacurilor de captare a apei pentru irigare, modernizarea unor segmente de drum și poduri pentru a asigura accesul la zonele de producție agricolă și la întreprinderile de prelucrare a produselor agroalimentare.

Granturile vor fi acordate în baza rezultatelor concursului anunțat și a evaluării cererilor de finanțare. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării