540
0
Prețul la cartofi depășește prețul bananelor în Moldova
540
0

„Prețurile la cea mai populară cultură cultivată în Republica Moldova ajunge să depășească prețul bananelor". O spun responsabilii de la Centrul Național pentru Protecția Consumatorilor.

Specialiștii afirmă că oamenii procură cartofi de proastă calitate a căror valoare crește din zi în zi mai repede ca prețul pentru barilul de țiței, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Centrul Național pentru Protecția Consumatorilor-CNPIEC:

"Prețurile la cea mai populară cultură cultivată în Republica Moldova ajunge să depășească prețul bananelor. În timp ce instituțiile statului se chinuie să argumenteze prețul exagerat și anormal, consumatorii procură cartofi de proastă calitate a căror valoare crește din zi în zi mai repede ca prețul pentru barilul de țiței.

Reprezentanții #CNPIEC au făcut o tură prin magazinele din Capitală constatând o realitate tristă. Pozele anexate sunt grăitoare nefiind necesară comentarea acestora. 

În cel mai scurt timp urmează să depunem tot efortul pentru a sesiza autoritățile competente în investigarea acestui fenomen și repunerea în drepturi a consumatorilor".


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter