29 noi, 2019 20:21
143
0
Premier: Restabilirea încrederii agenților economici depinde de ASP
29 noi, 2019 20:21
143
0

Restabilirea încrederii agenţilor economici şi a oamenilor în instituţiile publice depinde de calitatea activităţi Agenţiei Servicii Publice (ASP).

Potrivit Infotag, o declaraţie în acest sens a făcut prim-ministrul Ion Chicu, care l-a prezentat vineri pe noul director interimar al Agenţiei, Tatiana Cuneţchi, transmite Știri.md.

Şeful Cabinetului de miniştri a reiterat importanţa ASP pentru asigurarea confortului cetăţenilor, pentru dezvoltarea economică şi garantarea corectitudinii cheltuirii banilor publici. 

Totodată, el a mulţumit managementului precedent pentru implicare şi dedicaţie şi a încurajat noua conducere să depună tot efortul pentru a impulsiona şi mai mult activitatea ASP.

"Aveţi un domeniu de activitate extrem de vast şi sunteţi instituţia care interacţionează cel mai mult cu cetăţenii. De atitudinea, dar şi de calitatea serviciilor prestate de dumneavoastră depinde restabilirea încrederii agenţilor economici şi a oamenilor în instituţiile publice şi în statul Republica Moldova", a declarat Ion Chicu.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, Tatiana Cuneţchi a fost aleasă deputat din partea Partidului Socialiştilor, care, împreună cu Partidul Democrat, a aprobat Guvernul lui Ion Chicu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter