main logo
711

Portalul de Informații Comerciale destinat oamenilor de afaceri, lansat

Ministerul Economiei și Infrastructurii și Serviciul Vamal, cu sprijinul Programului USAID Reforme Structurale în Moldova, lansează Portalul de Informații Comerciale destinat comunității de afaceri naționale și internaționale.

Portalul de Informații Comerciale destinat oamenilor de afaceri, lansat

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului, portalul devine sursa principală de informații oficiale de specialitate cu privire la procedurile aferente și documentele necesare pentru activitățile privind importul, exportul și tranzitul de mărfuri, transmite Știri.md cu referire la IPN

Utilizatorii portalului se vor putea informa referitor la regimurile și destinațiile vamale, declararea mărfurilor, clasificarea și originea acestora, contingente, acte permisive, taxele pentru toate categoriile de mărfuri etc.

Toate informațiile de pe portal, inclusiv formularele tipizate necesare pentru diverse proceduri și solicitări, sunt gratuite.

Portalul de Informații Comerciale al Republicii Moldova  a fost lansat în contextul angajamentelor asumate de către Republica Moldova în sistemul mondial de comerț, prin Acordul privind Facilitarea Comerțului din cadrul Organizației Mondiale a Comerțului și implementarea Acordului de Asociere Moldova-UE (DCFTA).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării