main logo
419

Peste 43.700 de declarații de avere și interese personale, depuse deja

Cu trei zile înainte de expirarea termenului-limită, aproximativ 43.700 de declarații de avere și interese personale, pentru anul 2018, au fost depuse în sistemul e-Integritate.

Peste 43.700 de declarații de avere și interese personale, depuse dejaPeste 43.700 de declarații de avere și interese personale, depuse deja

Asta înseamnă că aproape o treime dintre funcționari nu au făcut deocamdată acest lucru. Mulți dintre ei s-au plâns pe rețelele de socializare că nu au putut completa formularele deoarece sistemul informațional s-a blocat, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md

Autoritatea Naţională de Integritate (ANI) atenţionează subiecţii declarării că declaraţia de avere şi interese se depune anual până la data de 31 martie.

Responsabilitatea pentru depunerea în termen a declaraţiei, precum şi pentru veridicitatea şi deplinătatea informaţiilor o poartă persoana care o depune.

Declaraţia reprezintă un act personal şi irevocabil al subiectului declarării şi se depune pe proprie răspundere sub formă de document electronic, fiind un act public, prin intermediul sistemului informaţional e-Integritate de pe pagina web oficială www.ani.md.

Declaraţia se semnează cu semnătura electronică avansată calificată eliberată de către Serviciul Tehnologia Informaţiei şi Securitate Cibernetică (STISC).

Autoritatea Națională de Integritate informează că va oferi consultații telefonice și în zilele de sâmbătă (30 martie) și duminică (31 martie).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării